REGIONALE, LANDELIJKE EN (INTER)NATIONALE DISTRIBUTIE

Duurzaam transport van uw stukgoed door heel Nederland én daarbuiten!

Wat en voor wie?
Van zonnepanelenfabrikant tot leverancier van bakkerijgrondstoffen. Kortom, voor alle bedrijven die hun producten goed en betrouwbaar willen laten bezorgen bij hun afnemers. Ook voor regionale transportbedrijven die buiten Noord-Holland willen bezorgen zijn wij het ideale verlengstuk.

Waarom Peeters vervoercentrale?
Wij leveren uw lading snel af, altijd en overal. Stadsdistributie in Noord-Holland verzorgen wij op zeer duurzame wijze met onze eigen vloot elektrische vrachtwagens. Voor last mile distributie in de rest van Nederland hebben wij lokale, even duurzame partners. De lange ritten passen wij efficiënt in binnen de VSDV Transportgroep. En: onze wagens hebben een neutrale uitstraling. Lees hier meer >

Hoe werkt het?
Samen met u maken wij een logistiek plan op maat. Als het de efficiency bevordert, nemen wij uw eigen transportmogelijkheden hierin uiteraard mee. Uw wensen en mogelijkheden staan centraal.

Alleen in Nederland?
Nee, in de hele Benelux en Duitsland.

Wat zijn uw voordelen?

  • Snel en betrouwbaar in elke stad en milieuzone
  • Real time Track & Trace en aflevering in neutrale wagens
  • Kostenbesparing door efficiëntie van VSDV Groep
  • Blije klanten: goederen op tijd én duurzaam bezorgd!

Benut ook onze andere diensten
Voor de meest efficiënte aanpak maakt u ook gebruik van onze overige logistieke diensten, waaronder last mile distributie, city depot-functie, logistiek ontkoppelpunt, retour logistiek.


Wij denken op alle fronten met u mee!Track and Trace
24 uur p/dag inzicht
Contact opnemen
via (020) 587 9600