Peeters Vervoercentrale

Optimaal transport voor u én het milieu!

Peeters Vervoercentrale is onderdeel van de VSDV Transportgroep en bezit een eigen vloot met meerdere elektrische vrachtwagens. Hierdoor bieden wij het beste van twee werelden: veelzijdige (en duurzame!) last minute distributie in Noord-Holland, Utrecht, een groot deel van Zuid-Holland én efficiënt transport door heel Nederland en omringende landen.


Al sinds de oprichting in 1964 houden wij ons bezig met crossdocking en stadsdistributie. Inmiddels zijn wij koploper in groene last mile distributie en bestaat ons wagenpark uit ruim vijftig bestelbussen en vrachtwagens, waarvan meerdere elektrisch. Alle vrachtwagens voldoen aan de hoogste milieueisen. Hiermee bezorgen wij uw zending probleemloos op elk willekeurig adres. En dankzij onze vele ritten zijn uw opdrachten snel in te passen.


De groene totaaloplossing voor al uw stukgoed


Neutraal transport
Wij zijn neutraal en rijden voor elke klant. Het enige wat de ontvanger van uw zending bijblijft is duurzaam, vriendelijk en volgens afspraak geleverd.


Ons collectief, uw voordeel

Sinds 2017 is Peeters Vervoercentrale onderdeel van de Van Straalen de Vries Transportgroep. Eerder voegden Van Staaveren Transport, Koomen Transport en Kuiper Transport zich al bij het collectief. In totaal beschikken we over meer dan 415 vrachtwagens en 540 getrokken eenheden, 640 medewerkers én verschillende partners. Deze totale transportcapaciteit maakt ons bijzonder flexibel.

 

Snelle aflevering tegen marktconforme tarieven

 

Overal regionale partners
Met zo veel capaciteit en vakmanschap is Peeters Vervoercentrale óók uw partner is voor transport buiten Noord- en Zuid-Holland. Vooral rechtstreekse klanten – bedrijven buiten de transportsector – maken hier gebruik van. Zelfs de last mile distributie kunnen wij door heel Nederland verzorgen, met dank aan andere regionale specialisten met wie wij nauw samenwerken.

 

Uw logistieke totaaloplossing 
Als u gaat voor zorgeloos & efficiënt, kunnen wij u ook helpen met bijkomende logistieke diensten. Naast transport en groene last-mile ditributie bieden wij namelijk ook aantrekkelijke mogelijkheden voor op- en overslag en HUB-functie (city depot) op maat. Kortom, de ideale oplossing voor uw totale logistieke uitdaging!

 

 

Track and Trace
24 uur p/dag inzicht
Contact opnemen
via (020) 587 9600